Обяви за работа в Благоевград от bg-rabota.com


Обяви за работа

Социална асистентка за Totnes, Англия

Обява за работа за "Здравеопазване", публикувана на 07.12.2017 , разгледана 3316 пъти


НЕАКТИВНА
Английски партньор на „ United Partners HR “ търси социална асистентка за обгрижване на възрастнa госпожа в Totnes, АНГЛИЯ.

• Начало на заетостта: началото на Януари

• За клиента: Възрастната дама на 82 г. с остеоартрит и ограничена мобилност, има и проблеми със зрението. В добро психическо здраве, но на моменти има състояния на тревожност. Клиентката има има малко и много добро кученце.

• Задължения на кандидата за работа в Англия: Изисква се помощ при преобличане, лична хигиена, смяна на памперси, разходки и компания, даване на лекарства, приготвяне на храни и напитки, поддържане на домакинството и грижа за кученцето.

• Изисквания към кандидата: Да е дипломатична и мила социална асистентка с опит, да може да готви и да има много добри познания по английски език; да изпълнява поставените лекарски предписания и да води ежедневна писмена документация.

БЕЗ КОМИСИОННИ И ТАКСИ!!!

За повече информация ще се радваме да се свържете се с Татяна Йорданова на тел. 0877215988, Skype: united.partners.hr или изпратете автобиография с актуална снимка на t.yordanova@unitedpartnershr.eu

Град: ВсичкиИмейл: 0877215988

Лице за контакти: Татяна Йорданова


« назад